jueves, 15 de abril de 2010

Més cançons

-Prayer of the refugee, de Rise against.
-Everyday, de Bon Jovi.

La primera cançó la vaig escoltar per primera vegada al Guitar Hero III. A mi m'encanta les variacions del ritme,la veu del cantant (només la veu) XD, i, com bona jugadora del Guitar Hero, també m'agrada com toca el guitarrista.

La segona cançó que posem, és la de Everyday de Bon Jovi. Aquesta cançó la vaig escoltar per primer cop en el CD Bounce. M'encanta el ritme de la cançó i com toca el guitarrista. A més la lletra és bastant profunda, sobretot l'anada quan diu "Ja estic cansat de plorar, sagnar, rogar i morir, escolta'm quan et dic: que veure la meva vida cada dia. Jo tocaré el cel, extendre les meves ales i volar; no estic aquí per jugar, viuré la meva vida cada dia".






Rise Against - Prayer Of The Refugee
Cargado por Rise-Against-officiel. - Ver más clips de música, videos en HD!



despres de les cançons, obrim la secció d'humor amb unes veïnes "amb bona convivència", que pot ser que vosaltres ja les conegueu XD XP.

1 comentario:

  1. El video de les veïnes és molt bo!! Esque com hi pot haver gent tan boja pel món!!
    És com el video aquell del diario que hi ha una dona que diu que ella va anar a la lluna o algu així pequè els extraterrestres la van abduir (o com s'escrigui)i que eren iguals que els de Avatar però ella els havia pintat abans..xd
    O el de la dona que esta reencarnada.
    "Pk las manzanas como se acuestan para tener manzanas..."

    Visca APM? !!!

    ResponderEliminar